Kinderopvang (bso)

Na een schooldag naar buiten om lekker te bewegen? Na een schooldag de keuken in om iets te gaan bakken? Na een schooldag even ‘chillen’ in onze huiskamer? Na een schooldag creatief aan de slag? Dat kan! Bij Bixo Apeldoorn Ichthus.

Unieke samenwerking

In samenwerking met PCBO Ichthus verzorgt Bixo voor- en naschoolse opvang voor kinderen van PC Daltonschool Ichthus en PCBS Prinses Margriet. Bij Bixo willen we buitengewoon de beste BSO zijn, wij bieden elke dag een kwalitatief totaalaanbod.

Mooie ruimtes

Onze BSO locatie is gevestigd in de Ichthus aan de Kalmoesstraat 261. Zit je op de Prinses Margrietschool? Dan haalt een pedagogisch medewerker van Bixo je op van school. Onze ingerichte locatie in de school biedt veel mogelijkheden. Naast een gezellige huiskamer, is er een gymzaal, een verkeersplein, een moestuin, een theaterpodium en hebben we beschikking tot een mooie buitenruimte. Wij bieden een ontspannen, vertrouwde, veilige, huiselijke en uitdagende omgeving voor ieder kind.

Uitdagend activiteitenaanbod

Iedere middag staat er een georganiseerde activiteit op het programma. Gave dansmoves in de gymzaal, zelf appelmoes koken, zeepjes maken of je eigen bouwwerk timmeren. We vinden het leuk als je met de activiteiten meedoet, maar niets is verplicht! Want wat kan het ook fijn zijn om uit school onderuit te zakken met een boekje op de bank of het huiswerk voor morgen alvast te maken.

Kleinschalige aanpak, persoonlijke service

Bixo werkt met korte lijnen, de vestigingsmanager is altijd bereikbaar en werkt zelf op de groep waardoor zij de kinderen en ouders goed kent. Door onze kleinschalige aanpak, bereiken we een hoge mate van persoonlijke service: een dagje extra of een dag ruilen is zo geregeld!

Voorschoolse en buitenschoolse opvang

Bixo biedt voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07:30 uur en buitenschoolse opvang (BSO) van 14:30 tot 18:30 uur. Tijdens vakanties en studiedagen zijn wij de hele dag geopend.